Tillsammans har vi har räddat 14 236 kg inredning – på väg mot 100 ton!

Sonoro

Sonoro sitts

Ett flexibelt soffsystem med karaktär

Sonoro är en sittmöbelserie med ett stilrent och tidlöst formspråk som passar både i matsalen, personalrummet och kundytan. 

 

Sonoro soffmodul finns som ensits, tvåsits, tresits samt i två varianter av hörnmoduler. I serien finns även en sittpuff, lösa kuddar samt pallar i två olika utföranden; en i cirkelform och en i kvadratisk form med för­var­ings­utrymme. Alla moduler kan fås med infälld knapp 40 mm i diameter i ryggen. 

 

Underrede i krom eller trä kan användas både för fristående lösningar såväl som för lösningar med vidarekoppling. Sonoro finns även som Hög tyst soffa i två storlekar vars sidogavlar och rygg avskärmar ljudet, alternativt endast med hög rygg. 

 

Läs mer om vår Sonoro sittmöbel i broschyren nedan. 

Teknisk info

Sonoro går att utrusta med integrerad el, USB och CAT6 (nätverk). Stommen till Sonoro soffsystem tillverkas i björkplywood och spånskiva med reglar av gran. Fjädringen består av sicksackfjädring. Insidan består av kallskum, varav sits 50 kg/m3 och rygg 30kg/m3.

Designad av


Jakob Brandqvist

 

”I mitt arbete strävar jag efter enkelhet och lösningar som är påtagliga för mottagaren. Med utgångspunkt i det textila och med ytan som möjlighet vill jag med min formgivning berätta något och få associationer och tankar att ta fart.”