Tillsammans har vi har räddat 14 016 kg inredning – på väg mot 100 ton!

Piccolo

Piccolo

Det kompletta arbetsbordet

Bordet med allt i ett. Bordet Piccolo är ett komplett höj- och sänkbart arbetsbord.

 

Piccolo är det optimala valet för den moderna arbetsplatsen, där flexibilitet och stil går hand i hand. Med en bas av vårt populära elstativ SLIDE Plus kombinerar Piccolo hög funktionalitet med en elegant design som passar in i alla miljöer – från det pulserande öppna kontorslandskapet till det välkomnande entréområdet.

 

Med en standardtillverkning i laminat erbjuder Piccolo en palett av färgalternativ för att matcha er företagsidentitet eller inredningsstil. Den girade finishen på front och sidopanelerna förenar skivan och skapar en sömlös, estetiskt tilltalande look.

 

Läs mer i Broschyren nedan. 

Teknisk info

För den tekniksavvy användaren kan Piccolo utrustas med smarta tillbehör som Qi-laddare och inbyggda eluttag, vilket gör det till en central hubb för all din teknik. Med en integrerad lådmodul som standard blir organisation och tillgänglighet enkel.

 

En slaglängd på 660 mm möjliggör en höjdjustering för att stödja ergonomisk mångsidighet. Tillgänglig i en rad olika längder och anpassningsbara storlekar, är detta arbetsbord designat för att möta de specifika behoven i en dynamisk arbetsmiljö.