Tillsammans har vi har räddat 3 569 kg inredning – på väg mot 100 ton!

Kompad

Kompad-1

Akustikplattor

Kompad är en ljudabsorbent som går att få i flertalet utföranden; välj bland våra tyger som finns i en mängd olika kulörer eller tryck dina egna foton. Kompad bidrar inte bara till en tystare arbetsmiljö, de sätter även färg i rummet. 

 

Kompad akustikplattor bygger på ett rutsystem och finns i två storlekar där du själv kan skapa mönstret. Välj mellan plattor 350×350 mm eller 350×1550 mm. Med hjälp av distanser kan du förstärka ljuddämpningen samtidigt som du skapar volym i rummet.

 

Häng av dig
Kompad med garderobslösning är en mycket populär ljuddämpare.
Garderoben är utrustad med en klädstång och skohylla för förvaring av exempelvis jacka och väska samtidigt som den dämpar ljudet.
Kompad garderob fästs mot väggen och skapar en distans på 200 mm.
En mycket smart lösning med två funktioner i ett.

Teknisk info

Kompad bygger på ett rut­system och finns i två storlekar där du själv kan skapa mönstret. Välj mellan plattor 350×350 mm eller 350×1550 mm. Med hjälp av väggdistanser kan du förstärka ljuddämpningen samtidigt som du skapar volym i rummet.

 

Med hjälp av våra plattor har du möjlighet att fånga upp detaljer med hjälp av kulörer och bygga volymer genom att sätta akustikplattorna med distanser, 0 mm, 50 mm eller 100 mm från vägg.

Designad av


Jakob Brandqvist

 

”I mitt arbete strävar jag efter enkelhet och lösningar som är påtagliga för mottagaren. Med utgångspunkt i det textila och med ytan som möjlighet vill jag med min formgivning berätta något och få associationer och tankar att ta fart.”