Screen Bordskskärm

Bordskärm_1

Ljudabsorberande avskärmning

Screen bordsskärm absorberar inte bara ljudet – den ger dig även en extra funktion i form av ett upphängningssystem till ditt skrivbord.

Alla bordsskärmar vi tillverkar är förberedda för en funktionslist. Detta betyder att du även i efterhand alltid kan komplettera med detta. Screen bordsskärmar har ett flertal smarta och praktiska tillbehör för att göra ditt arbetssätt enklare och renare.

 

Raka hörn, sydd med dubbelsöm. Skärmen består av ett träramverk med en speciellt pressad mineralullskärna för bästa ljudabsorbtion. Ljudabsorbtionen är som standard “öppen” från båda sidor av skärmen.

 

Skärmen levereras som standard i höjd 650 mm alternativt 800 mm och finns som 30 mm och 40 mm djup med undermonterade vinklar som möjliggör valfri skärmhöjd, men kan också fås med höj- och sänkbara skärmfästen där användaren själv kan efterjustera skärmhöjden för optimalt användande. Skärmvinklar finns i silver, svart och vit.

Teknisk info

Skärmarna är klassade enligt ISO354 med värdering enligt SS-

25269. Skärmarna uppfyller krav enligt SS: EN 1023-2:2000 och SS:EN 1023-3:2000. Mineralullskärnan är miljömärkt med Svanen. Uppfyller klass MEC-A