Verktyg

Unite Högbord
Det mobila projektbordet

Unite Högbord är ett mobilt mötes/projektbord på hjul för den öppna miljön.
Bordet finns i tre storleker, DIAM 1400 mm, 1700 mm och 2000 mm. Bordets toppskiva är belagd med en desktopyta som standard och med en synlig Plywood kant. Hyllfack i laminat som standard med synlig Playwood kant. Innervägg i fiberklädsel. Storlekarna DIAM 1400 mm och 1700 mm har integrerad el i centrum av toppskivan. Storleken DIAM 2000 mm levereras med en höj- och sänkbar mittsektion som kan användas som förvaring.

Unite Högbord

Bord DIAM 1400/1700 mm med integrerad el i centrum av toppskiva.

Unite Högbord - Höj- och sänkbar mittsektion

Bord DIAM 2000 mm med höj- och sänkbar mittsektion.

Unite Mötesbord
Det flexibla mötesbordet

Unite Mötesbord är ett mobilt mötesbord på hjul i storlek DIAM 1700 mm. Bordets är tillverkad i laminat som standard och med en synlig 1700 Plywood kant. Unite Mötesbord är integrerad med el i centrum av toppskivan och 8 stycken hyllplan. Varje hyllplan är förberedde av kabeldragning och även plats för El/Powerdot.

Unite Konferensbord
Det kreativa konferensbordet

Unite Konferensbord är ett kreativt konferensbord. Toppskivan i polygloss/whiteboard med synlig Plywood kant, ett perfekt bord för att göra mötet mer effektivt och kreativt. Konferansbordet är utrustat med en skjutbar hyllmodul som är öppen från två håll och avdelad med en mellansida.Unite Konferensbord finns i tre storlekar. 2000 mm, 2200 mm och 2400 mm. Bredd 1100 mm. Bordsskivan har ett utfräst spår för att på ett smidigt sätt dra fram kablar under bordsskivan. Konferensbordet är utrustat med två stycken fasta medstativ. Totalhöjd 730 mm.

Skjutbar hyllmodul

Skjutbar hyllmodul. Öppen från två håll, avdelad med en mellansida.