Tillsammans har vi har räddat 14 016 kg inredning – på väg mot 100 ton!

STRIPE Modulsoffa

En kombination av
lekfullt och elegant

Stripe är ett flexibelt soff­system med ett tidlöst uttryck som passar i alla sammanhang. Systemet består av både byggbara och fristående moduler vilket på ett enkelt sätt låter dig bygga den soffa som passar i just din miljö!

 

Stripe soffsystem är en smakfull kombination av både lekfulla och eleganta element.  Tanken bakom Stripe var även att skapa en form som på ett effektivt sätt döljer skarvarna som uppstår mellan modulerna då de sätts samman.

 

Stripe placeras med fördel i loungen, receptionen eller i väntrummet och är lika fin från alla håll. Det jämnhöga rygg- och armstödet skapar en känsla av rumslighet i den större lokalen.

Teknisk info

Stripe soffsystem består av fem olika modul­er som kan byggas ihop, samt en fåtölj, en tvåsits- och en tresitssoffa. Sys­temet kan byggas om eller kompletteras med fler delar när behovet ­förändras.

 

Stripe erbjuds i flera olika tyger och färger och kan ges antingen ett kaxigt eller ett mer sparsmakat ­uttryck, beroende på vilken textil den kläs i. Stativet är i standardutförandet lackerat svart, men kan lackas i annan valfri NCS-kulör mot offert.

Fåtölj

Tvåsitssoffa

Tresitssoffa

Ändmodul höger/vänster

Påkopplingsmodul

Innerhörn

Ytterhörn

Designad av


Markus Johansson
Tog 2011 examen från Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg. Idag arbetar han med både svenska och internationella designföretag, liksom i sin egen Markus Johansson Design Studio med produkter, möbler och belysning. Studion fokuserar på sofistikerad design med enkelhet och försöker hitta inspiration från olika miljöer som sträcker sig från människa till artefakten genom olika analyser och processer. Han är bland annat representerad på Museum of Arts and Design i New York.