Tillsammans har vi har räddat 14 236 kg inredning – på väg mot 100 ton!

Unite Flex

UniteFlex-4

Mötes och projektbord

Unite flex, din dynamiska lösning för mobila möten och projektarbete i den öppna arbetsmiljön.

 

Med fokus på flexibilitet och funktionalitet är Unite flex det perfekta valet för att främja samarbete och kreativitet i ditt arbetsutrymme. Finns i två bordsstorlekar, 1200mm samt 1400mm, vilket gör det lätt att anpassa bordet efter din arbetsplats. Bordsyta i laminat med ett elegant teknikcenter i massivt trä i mitten, som kan utrustas med powerdots för att erbjuda olika anslutningar av elektronik.

 

Du kan enkelt lyfta av toppskivan och hänga den på sidan för smidig förflyttning mellan smala passager. Anpassa utseendet på den utbytbara filten, samt utrusta med egen utrustning i det dolda utrymmet. För den som söker en grön touch i arbetsutrymmet kan Unite flex anpassas med en levande planta i mitten av bordet.

 

Upptäck hur Unite flex kan förvandla ditt arbetsutrymme.

Teknisk info

Unite flex erbjuder två bordsstorlekar, 1200mm och 1400mm. Höjden är 1050mm.  Med möjligheten att enkelt lyfta av toppskivan och hänga den på sidan för en smidig förflyttning.

Designsamarbete med


White Arkitekter

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor. De arbetar med hållbar arkitektur, design och stadsutveckling i en internationell kontext för nuvarande och kommande generationer. Deras mission är att, med arkitekturens kraft, driva omställningen till ett hållbart liv.