Tillsammans har vi har räddat 14 236 kg inredning – på väg mot 100 ton!

Varbergs Bostad

Kontor, platsbyggd förvaring och specialtillverkade hyllor

Under perioden 2023 till början av 2024 har vi i samarbete med Varbergs Bostad och Josefine Aiff levererat specialanpassade förvaringslösningar, fast inredning och kontorsmöbler.

Projektet tog sin början när Varbergs Bostad uttryckte ett intresse för att undersöka hur de kunde återbruka sina befintliga möbler. Vi tog oss an uppgiften med entusiasm och genomgick deras inventarier för att identifiera vilka möbler som kunde få nytt liv och vilka som behövde fasas ut. Resultatet blev en betydande mängd återanvändning.

Vill du veta mer om vårt arbete med återbruk i detta projekt? Läs vår artikel “Återbruk är King – Varbergs Bostad” för djupare insikter. 🌱

Efter den initiala fasen av projektet mottog vi en förfrågan om att designa platsbyggd förvaring. Vår konstruktör, Pär, tog sig an uppgiften och började skissa på lösningar som integrerade hyllor, skåp, sittplatser och plats för att hänga jackor. Resultatet av detta skräddarsydda arbete kan du se ovan. 👆

Ett utmanande och roligt projekt där vi fick vara kreativa i lösningar och utföranden. Oavsett vad vi stötte på under resans gång löste vi det tillsammans med resten av teamet. Ett projekt precis i vår smak.

Pär, FORM2