Tillsammans har vi har räddat 3 569 kg inredning – på väg mot 100 ton!

Återbruk är King – Varbergs Bostad

När Varbergs Bostad uttryckte ett intresse för att undersöka hur de kunde återbruka sina befintliga möbler, startade vi på FORM2 en inspirerande resa mot en hållbarare framtid. Vi började med att noggrant granska deras inventarier för att se hur vi bäst kunde återanvända och integrera dem i deras nya kontorsmiljö.

 

Resultatet blev en härlig transformation där gamla möbler fick nytt liv som både funktionella och estetiskt tilltalande kontorsmöbler. Denna process bidrog till att minska avfall och behovet av nyproduktion, vilket inte bara är bra för plånboken utan även för vår planet.

 

Vi på FORM2 är så stolta över att ha fått vara en del av att skapa en arbetsplats som inte bara är praktisk utan även hållbar. Det här projektet är ett fantastiskt exempel på hur vi med hjälp av återbruk kan göra en verklig skillnad och främja en grönare framtid.

 

Funderar du på att förnya ditt kontor? Kontakta oss så utforskar vi tillsammans hur återbruk kan förvandla din arbetsplats. Vill du läsa mer om våra initiativ för hållbarhet? Klicka här. 🌳