Tillsammans har vi har räddat 14 016 kg inredning – på väg mot 100 ton!

Handelsbanken

Kontor & Konferens

Under början av året har vi på FORM2 haft nöjet att samarbeta med Handelsbanken för att leverera arbetsplatser och konferensinredning till deras kontor i Karlastaden. 🏢👩‍💼

 

På FORM2 arbetar vi med att att skapa arbetsplatser som inte bara är funktionella utan också inspirerande och hälsosamma för medarbetarna. Genom att integrera ergonomiska möbler, flexibla arbetsstationer och hållbara material, strävar vi efter att förbättra både produktiviteten och välbefinnandet hos de som arbetar i våra utrymmen.

Att designa effektiva och stilrena konferensrum är en konst i sig, och på FORM2 vet vi vad som krävs för att skapa en optimal mötesmiljö. Vi fokuserar på att:

  • Använda ljuddämpande material för att minimera störningar och förbättra akustiken.
  • Integrera modern teknik som underlättar presentationer och videokonferenser.
  • Skapa flexibla möbleringslösningar som kan anpassas för olika typer av möten och event.
  • Välja belysning som främjar fokus och kreativitet.


Ett bra kontor är mer än bara en plats att arbeta på; det är en miljö som påverkar alla aspekter av arbetslivet. Studier visar att en välplanerad arbetsmiljö kan öka produktiviteten, minska stress och främja kreativitet. Vi på FORM2 är dedikerade till att skapa arbetsplatser som stödjer våra kunders behov och bidrar till deras framgång.