Tillsammans har vi har räddat 3 569 kg inredning – på väg mot 100 ton!

BIMAB

Skogsnära inspiration i BIMAB's nya kontor

Det började med en första rundtur i BIMAB’s framtida lokaler – Omgivna av tomma ytor och en förväntan från ägarna, såg vi potentialen för att skapa något extraordinärt.

 

Tillsammans med Karin från FormIn satte vi tonen för det nya kontoret med en vision om att återspegla naturen och BIMAB’s egen passion för husbyggnation. Paletter av gröna och jordnära nyanser, och material så som ek och ask, skapade en känsla av skogens lugn och styrka.

 

Varje möbel valdes noggrant för att spegla BIMAB’s identitet och arbete med trä. WIFI-stolen, med sin eleganta kombination av mörkgrönt tyg och svartlaserat ask, blev ett perfekt val. Piccolobordet i ljus ask blev en lekfull kontrast till de djupa gröna tonerna och ett praktiskt tillägg till kontoren.

Resultatet är inte bara ett kontor, utan en plats där både personal och besökare trivs. En plats man kan känna ro och gemenskap även när det är fullt upp.

 

Varje detalj, från de valda färgerna och materialen till möblerna, är uttagna för att skapa ett kontor man vill gå till varje dag.

 

Vi är stolta över att ha varit en del av detta projekt och ser fram emot att se alla hos BIMAB trivas under lång tid framöver.

Vi är väldigt nöjda med arbetet som FORM2 lagt ned för att inreda vårt nya kontor. Alla var hjälpsamma och vi upplevde att vi fick mycket för pengarna. Vi är även väldigt nöjda med slutleveransen och monteringen av möblerna, som var snabb och effektiv.

Henrik Munthe, Projektchef BIMAB