Tillsammans har vi har räddat 14 016 kg inredning – på väg mot 100 ton!

Vandrande möten

Varför är det viktigt att inkludera dessa typer av möten i arbetsdagen?

I en tid då arbetslivet präglas av stillasittande och ökad skärmtid, har behovet av att röra på sig blivit mer akut än någonsin. Vandrande möten ger dig en paus från att sitta i en kontorsstol eller vid ett konferensbord.

Men varför är det viktigt att inkludera dessa typer av möten i arbetsdagen?

 

1. Hälsa och Välbefinnande: Att sitta för länge är inte bara ohälsosamt, det kan även leda till en rad fysiska problem som ryggvärk, nackspänningar och ökad risk för hjärt- och kärlsjukdomar. Genom att införa vandrande möten kan vi minska risken för dessa hälsoproblem och samtidigt främja vårt övergripande välbefinnande.

 

2. Kreativitet och Produktivitet: För att förstå varför vandrande möten kan vara en fördel för kreativitet och produktivitet, behöver vi se på hur våra hjärnor fungerar. När vi rör på oss ökar blodcirkulationen till hjärnan, vilket kan förbättra vår förmåga att tänka kreativt och lösa problem. Dessutom kan en förändrad miljö och en paus från den vanliga arbetsplatsen stimulera nya idéer och tankar.

 

Ett vandrande möte är därför en perfekt idé att använda sig av när man kan, du får luft, blir mer produktiv och rör på kroppen. Så nästa gång du ska ha ett möte, varför inte ta med er mötet ut?