Tillsammans har vi har räddat 14 016 kg inredning – på väg mot 100 ton!

Vår fabrik i Kungsäter

Bara en halvtimmes bilresa från Varberg, omgiven av Sveriges natursköna landskap, finner du vår fabrik i Kungsäter. Denna anläggning, med sina djupa rötter som sträcker sig tillbaka till 1939, representerar kärnan i FORM2:s åtagande för hållbarhet och innovation.

 

På fabriken får gamla möbler nytt liv genom expertis inom snickeri och återbruk. Våra skickliga hantverkare, med expertkompetens, allt från finsnickeri till detaljerad tapetsering, arbetar passionerat med att transformera varje möbel till ett verk av konst och funktion. Deras dedikation är inte bara grunden till vår fabriks framgång utan också en essentiell del av den kreativa själen hos FORM2.

 

Vi är stolta över att vår fabrik inte bara är en produktionsplats utan en vital del i att realisera visionen om en hållbar framtid. Genom att lokalproducera våra produkter minskar vi behovet av långa transporter, vilket direkt bidrar till minskade koldioxidutsläpp och förstärker vår närvaro i kundens vardag. Återbruk står i centrum för vårt arbete där vi inte bara reparerar utan också skapar skräddarsydda lösningar som möter specifika kundbehov och bidrar till en hållbar konsumtion.

 

Vår framtidsvision är tydlig. Vi strävar efter att leda vägen mot en hållbar framtid där innovation inom återbruk och svensk tillverkning spelar en central roll. Vi ser fram emot att tillsammans med våra kunder fortsätta utforska nya sätt att minska vår miljöpåverkan, samtidigt som vi levererar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade möbler.

För mer information om vårt hållbarhetsarbete och våra produkter, besök FORM2 Hållbarhet.