Tillsammans har vi har räddat 14 016 kg inredning – på väg mot 100 ton!

  • Hem
  • /
  • F2 Magazine
  • /
  • Skapa det perfekta kontoret med FORM2- En inspirerande resa med Länsförsäkringar

Skapa det perfekta kontoret med FORM2- En inspirerande resa med Länsförsäkringar

Hållbarhet och visionärt designkoncept går hand i hand när Länsförsäkringar omvandlar sitt kontor till en modern och inspirerande arbetsplats. Genom att prioritera hög kvalitet till en rimlig kostnad har FORM2 varit nyckeln till att förverkliga Länsförsäkringars vision.

När Länsförsäkringar anlitade FORM2 för detta projekt var de ute efter ett helhetskoncept som skulle ge deras kontor en enhetlig och genomtänkt design. Håkan, projektledare på Länsförsäkringar, uttrycker deras behov och förväntningar: “Vi ville skapa en kontorsmiljö som var både funktionell och estetiskt tilltalande. FORM2 erbjöd oss den perfekta kombinationen av hög kvalitet till ett rimligt pris.”

Håkan är mer än nöjd med FORM2:s arbete och framhåller särskilt deras montörer: “FORM2:s montörer har varit fantastiska att arbeta med. De är skickliga, pålitliga och alltid redo att gå den extra milen för att säkerställa att allt blir precis som vi önskar.” Han betonar vikten av kontinuitet och tillit i projektet och noterar att FORM2 alltid har haft samma professionella team på plats.

En av de mest imponerande aspekterna av samarbetet mellan FORM2, arkitekten och Länsförsäkringar är det sömlösa samarbetet mellan de olika parterna. Håkan framhåller betydelsen av att arbeta tillsammans för att uppnå en enhetlig och harmonisk design: “FORM2 har verkligen förstått våra önskemål och samarbetat nära med oss och arkitekten för att skapa en design som passar vår vision och behov. Vi är mycket imponerade av deras breda kunskap och förmåga att hantera alla aspekter av inredningen.”

När det kommer till utmaningar och tidsbegränsningar är Håkan övertygad om att FORM2 har levererat över förväntan: “Trots tidspressen har FORM2 alltid hittat lösningar och överträffat våra förväntningar. Vi är väldigt nöjda med resultatet av projektet och ser fram emot att flytta in i vårt nya kontor.”

Hållbarhetsaspekterna är också av stor vikt för Länsförsäkringar, och de är glada över att FORM2 delar deras engagemang för en mer hållbar framtid. Håkan nämner deras satsning på återanvändning och användning av återvunna tyger: “Vi är stolta över att kunna bidra till en mer hållbar framtid genom att återanvända delar från det gamla kontoret och genom att använda återvunna tyger till sofforna. FORM2 har verkligen visat sitt hållbarhetstänk och engagemang för miljön.”

Sammanfattningsvis har Länsförsäkringar genom sitt samarbete med FORM2 upplevt en lång och framgångsrik process. Håkan avslutar med att starkt rekommendera FORM2 till andra företag: “Vi är mycket nöjda med resultatet och FORM2 har verkligen spelat en avgörande roll i att uppfylla våra behov och önskemål. För företag som söker ett helhetskoncept, hög kvalitet till rimlig kostnad och en utmärkt service, är FORM2 den perfekta samarbetspartnern.” Med FORM2 vid sin sida kan företag skapa det perfekta kontoret som både inspirerar och underlättar arbetslivet.

Stripe LF