Tillsammans har vi har räddat 14 236 kg inredning – på väg mot 100 ton!

Ont i ryggen, trött eller oproduktiv?

5 anledningar till varför du borde använda dig av en ståmatta.

Det finns många anledningar att använda sig av en ergonomisk ståmatta, nedan finner du några av dem.

 

1. Minskat tryck på rygg och nacke: Långa arbetsdagar framför skärmen kan ta ut sin rätt på rygg och nacke. En ståmatta hjälper till att avlasta trycket och främja en mer ergonomisk arbetsställning.


 

2. Ökad energi och produktivitet: Genom att använda en ståmatta kan du minska trötthet och öka din energinivå. Detta kan leda till högre produktivitet och bättre fokus under arbetsdagen.


 

3. Förbättrad blodcirkulation: En varierad arbetsställning ökar blodcirkulationen, vilket kan minska risken för hälsoproblem som är förknippade med stillasittande arbete.

 

4. Komfort vid stående arbete: Att stå upp under längre perioder kan vara påfrestande för knän och ben. En ståmatta ger den extra komforten du behöver för att vara bekväm och produktiv hela dagen.


 

5. Skonsam för dina leder: Med en ståmatta minskar du belastningen på dina knän och leder, vilket är särskilt viktigt om du arbetar på hårda ytor som betong eller trägolv.


 

Oavsett om du arbetar på kontoret eller hemifrån, kan en ståmatta vara den enkla förändringen som gör stor skillnad i din arbetsmiljö och välbefinnande.

 

Låt oss tillsammans skapa en arbetsmiljö där välbefinnande och prestation går hand i hand.Andra funderingar? Här är några svar på frågor som vi ibland får från våra kunder.

 

Vad är en ståmatta?


En ståmatta är en specialdesignad matta som används vid stående arbete. Den är utformad för att erbjuda stöd, komfort och ergonomiska fördelar när du arbetar i en stående position.

 

Är en ståmatta bra? 
Absolut! Genom att använda en ståmatta kan du uppleva ökad energi, produktivitet och komfort under arbetsdagen. Den ger dig också en bättre blodcirkulation och är skonsam för dina leder.

 

Varför är en ståmatta bra? 
Den ergonomiska ståmattan hjälper till att minska det onödiga trycket på din rygg och nacke, vilket är vanligt vid stillasittande arbete. Ett utmärkt tillskott för att skapa en bekväm arbetsmiljö där du kan vara produktiv och samtidigt ta hand om din hälsa.