Tillsammans har vi har räddat 14 016 kg inredning – på väg mot 100 ton!

Kom och mingla med oss och upplev våra nyheter under SFF 2023

Nu är det några år sedan vi senast ställde ut på mässa och vi har längtat efter att få visa upp vad som hänt sen dess. Inredning är gjord för att upplevas fysiskt, så kom och mingla och kläm på våra nyheter under mässveckan!

Det har gått tre långa år sedan vi sågs på den senaste mässan. Men nu är det äntligen dags igen och vi ser fram emot att få träffa våra kunder och partners. I år har vi valt att göra saker lite annorlunda. Istället för att ställa ut på den fysiska mässan i Älvsjö, har vi valt att satsa på vårt showroom. Under mässveckan kommer vårt showroom vara öppet varje dag, för att ge dig som besökare möjligheten att ta en närmare titt på vårt sortiment och få en mer detaljerad och personlig genomgång av våra produkter och nyheter.

Men det är inte bara produkterna du kan se fram emot – på onsdagen går den traditionsenliga mässfesten av stapeln! Då är du välkommen att mingla och vi bjuder på något att äta och dricka, musik och underhållning för en härlig och inspirerande kväll!

Vi har mycket spännande att prata om så kom gärna förbi vårt showroom under mässveckan. Vi lovar att det kommer att vara värt besöket och hoppas på att få träffa dig där!

Vi ses i Stockholm!

Anmäl dig till mässfesten

Onsdagen 8 februari har vi vår traditionella mässfest kl. 18-22.
Vi bjuder på något att äta och dricka, musik och underhållning för en härlig kväll i SDD:s regi.

OSA senast 27/1