Tillsammans har vi har räddat 11 324 kg inredning – på väg mot 100 ton!

  • Hem
  • /
  • F2 Magazine
  • /
  • FORM2 Firar 20 år med innovativ design på Stockholm Furniture Fair 2024

FORM2 Firar 20 år med innovativ design på Stockholm Furniture Fair 2024

Efter en paus sedan pandemin 2020, är FORM2 tillbaka på Stockholm Furniture Fair, 6–10 februari 2024, för att fira 20 år av innovation och designexcellens. 

 

FORM2, en ledande aktör inom skräddarsydda inredningslösningar, markerar sin triumferande återkomst till Stockholm Furniture Fair 2024 med en större monter och en firande av sitt 20-årsjubileum. Efter en paus på fyra år ser vi fram emot att återigen visa upp vår passion för kreativitet och funktionalitet i inredningsdesign.

 

På denna års mässa kommer vi att presentera några av våra mest innovativa produkter, inklusive Globe Concept, ritad av den världsberömde Peter Opsvik, och Wave-chair, ett mästerverk av Marcus Johansson. Dessa designsymboler representerar FORM2:s engagemang för estetik och ergonomi.

 

Vi är också glada att introducera STORi-hyllan, en elegant och funktionell hyllsystem designad av Bror Bojje. Denna innovativa hylla utmärker sig med sin unika magnet- och klickfunktion, vilket ger användaren enkelhet och flexibilitet vid omkonfiguration och anpassning av utrymmet. STORi-hyllan är ytterligare ett exempel på hur vi kombinerar skönhet och praktisk design.

 

Ett annat spännande tillskott till vår portfölj är Dynadesk, en del av vår vision om framtidens arbetsplats. Dynadesk är en ergonomisk lösning som balanserar stil och funktion, speglande vår strävan att förbättra arbetsmiljöer.

 

I monter A10:20 hittar du FORM2-are som är redo att pusha gränserna för vad som är möjligt inom inredningsdesign. Välkomna inom för nya samarbeten, insikter och innovationer.

 

Under mässveckan kommer vi att hålla produktgenomgångar och andra interaktiva aktiviteter i vår monter. Ett detaljerat schema för dessa händelser kommer att delas i god tid före evenemanget, så håll ögonen öppna!

 

Som ett tecken på vår uppskattning och för att fira vårt 20-årsjubileum, erbjuder vi gratisbiljetter till mässan. Kontakta oss gärna för att säkra din plats och vara del av denna historiska händelse.

 

FORM2 ser fram emot att välkomna besökare, partners och branschkollegor till vår monter. Vi är stolta över att fortsätta vår resa inom inredning och design, och vi är övertygade om att vårt deltagande på Stockholm Furniture Fair 2024 kommer att bli ett minnesvärt kapitel i vår historia.

Vi bjuder på entrébiljetter till mässan!

Som en del av vårt jubileum bjuder vi dig och dina kollegor på entrébiljetter till mässan. Vi ser fram emot att träffa er där!